Idag jobbade vi så intensivt att det är jag (Kerstin) som får hoppa in och skriva då vi inte hann blogga innan arbetsdagen tog slut.

Vi började med att titta igenom e-boken för vår Konferensguide. Peter hade gett oss frågor som vi skulle fundera på. Ska det stå något mer på framsidan? Vilka ska vi tacka? Vilka uppgifter ska vi ha med i boken? Martin Nauclér kom förbi också och hjälpe oss att tänka kring frågorna. Martin har publicerat många böcker förut och varit med och arbetat med Konferensguiden.

Ebba kom hit så vi kunde ta ett gruppfoto på alla i Konferensguiden som ska vara med i boken. Det var kul att träffa Ebba igen!

Sara som praktiserat på Mosaik var också med idag. Hon kommer vara med och jobba tillsammans med de som ska åka till projekt KiX i Halmstad och jobba på deras konferens.

Manfred och Mir fick i uppdrag att leta bilder som ska bli ett kollage i Konferensguiden.

Vi som ska till Folk och Kultur i Halmstad tog reda på vad artikel 30 är för något i FN:s konventionen om rättigheter för personer med funktionsnedsättning. Mats från Medis kom hit och var med i planeringen.

Sen var dagen slut och vi var också rätt slut!