Tillbaka till kalendern

Spacewalk

Ett utspejsat samarbete mellan kreativa verksamheter för kulturarbetare med funktionsnedsättning under Stockholms kulturfestival!

SPRAK-orkestern från Medis5 har komponerat musiken och framför den live på instrument som de själva har gjort. Dansare från Mosaikteatern har en dansföreställning och arvsfondsprojektet DansVariation kommer att leda en workshop för de som känner sig sugna att delta.

Design på rymddräkter

Dansarnas dräkter är formgivna av Stiftelsen Inutis ateljé på Lilla Essingen och vi kommer få möta allt från aliens till nya planeter och husdjur. Ateljéerna på Västerbroplan och Kungsholmen har arbetat med sömnader, redesign och remake, du kommer få möta alla möjliga slags rymdfigurer!

Sing och songwriter Soy
Sing och songwriter Soy

Föreställningen avslutas med sing- och songwriter Soy, ett stjärnskott från Sundsvall. Hon bjuder både på egenkomponerat och gamla godingar.


>> INBJUDAN SOM PDF


Detta samordnas med stöd av KoK:s arvsfondsprojekt ”KulturBYRÅkraterna”, ett treårigt arbete som har i uppdrag att öka kulturarbetare med funktionsnedsättningars representation inom etablerade kulturinstitutioner. Samt arvsfondsprojektet “Konferensguiden”. 

Loggor på samarbetsparter: Inuti, Arvsfonden, Dansvariation, Medis5, Mosaikteatern.