Bild: Kerstin Björsson

På denna sida hittar du information om

  • Medlemskap i föreningen.
  • Kontaktuppgifter och fakturering.
  • GDPR och integritetspolicy.

 

Bli medlem i Kultur och Kvalitet!

Ett medlemskap i föreningen gör att du blir del av ett gemensamt engagemang för kunskap och kvalitet inom kulturverksamheter för personer med funktionsvariation. Som medlem får du:

  • Del av vårt nätverk som dels finns i olika delar av Sverige, dels i olika typer av verksamheter.
  • Specialpris på våra årliga konferenser och företräde på bokade platser.
  • Inbjudningar till gemensamma aktiviteter.
  • Relevanta nyheter och tips.

Ditt medlemsskap i Kultur och Kvalitet gäller för varje kalenderår och kostar:

  • 100 kr för privatpersoner
  • 1000 kr för organisationer och företag

 

 

 

Kontaktuppgifter

Frågor om faktura eller medlemskap: ekonomi@kulturochkvalitet.se

För frågor kring medlemskap eller fakturor, kontakta kassör Kerstin Björsson via adressen ovan, alternativt på telefon 076- 67 12 766.

  • Är du intresserad av att bli medlem mejlar du oss uppgifter med namn/organisation, adress, kontaktperson, mejl och telefon.
  • Uppge om det finns separat fakturaadress.
  • KoK:s bankgiro: 767-8824
  • KoK:s organisationsnummer: 802493-8857

För dig som ska fakturera oss:

  • Postadress vid fakturering: Kultur och Kvalitet, c/o NaoLi, Järntorgsgatan 9, 703 61 Örebro.
  • Vill du skicka en PDF-faktura till oss per mejl så använd ekonomi-mejlen ovan.

 

Allmänna frågor och funderingar: info@kulturochkvalitet.se 

 

Projektledare i KulturBYRÅkraterna: 

 

Du kan även använda kontaktformuläret nedan:

Kontakta oss!

2 + 13 =

Bild: Martin Naucler, Mosaikteatern

Dina personuppgifter och KoK

25 maj 2018 kom GDPR (General Data Protection Regulation) som ersatte den svenska PUL (personuppgiftslagen). GDPR finns för att varje person ska starkare rättigheter gällande sina personuppgifter att all personuppgiftsbehandling inom EU har samma regler.

I korthet betyder det att enligt GDPR ska KoK:

  • Samla endast in uppgifter om det är tillåtet.
  • Informera de personer vars uppgifter KoK samlar in.
  • I förväg ha bestämt var personuppgifterna ska användas till och inte använda uppgifterna till något annat.
  • Inte samla in fler uppgifter än vi behöver.
  • Se till att uppgifterna är korrekta och uppdaterade.
  • Radera personuppgifter som inte längre behövs.
  • Skydda din uppgifter.
  • Ha ett register och en dokumentation över hur KoK hanterar personuppgifter.

Hur jobbar KoK med personuppgifter?

  • Föreningen har kontaktuppgifter till alla som är medlemmar. Vi rensar vårt medlemsregister en gång om året för att hålla uppgifterna aktuella. Vill du veta vilka uppgifter vi har sparade om dig och om de stämmer? Kontakta oss.
  • Vi har ett medlemsbrev som går ut till föreningens medlemmar med nyheter och information.
  • Vi kommer lansera ett öppet nyhetsbrev genom en mail-tjänst där det är fritt att registrera och avregistera dig om du inte längre vill ha det.
  • Vi har bilder och filmklipp via våra sociala media-kanaler: Instagram, Facebook och You Tube. Vi frågar alltid innan om vi får ta bilder och använda det. Om du ångrar dig eller ser något som inte stämmer, då kontaktar du oss så tar vi bort dig. Är det något som inte stämmer? Kontakta oss då så rättar vi till det.
  • När vi har arrangemang som konferenser, utställningar, kulturaktiviteter med mera, som har anmälning för deltagande, då upprättar vi en deltagarlista till arrangemanget. När arrangemanget är över och vi inte behöver deltagarlistan längre så slänger vi den.
  • Vi sparar inte på personuppgifter i mail eller i annat ostrukturerat material (post it-lappar, anteckningar och liknande).
  • Vi lämnar inte ut uppgifter eller säljer vidare uppgifter om dig till extern part.

Här finns vår Integritetspolicy: Integritetspolicy KoK

Vill du komma i kontakt med föreningen av någon av anledningarna ovan eller om du har frågor. Hör av dig till Kerstin Björsson, kerstin@kulturochkvalitet.se eller genom mobil & SMS: 076- 67 12 766