Tillbaka till alla blogginlägg

Åttonde numret av magasin iMAGO

Nu är det åttonde numret av magasinet iMAGO här och vi hoppas att du har fått det på posten.

Baksidan på iMAGO har en målning av MiriamCahn. En kvadratisk bild som tonar i svart och blått. Två mänskliga figurer, ett barn och en kvinna, tycks falla nedåt i motivet. Deras konturer är suddiga.
Framsidan en målning av Hanna Windarp. En ockra-beige bakgrundsfärg och en abstrakt form i centrum. Formen ser ut att vara del av ett träd eller en klippa. I formen syns ett ansikte som blundar och ser fridsamt ut.
Omslaget till iMAGO #8

I det här numret bjuder omslaget till iMAGO 8 på bildkost. På framsidan finns konst från Hanna Windarp som hämtar inspiration från gamla foton och drömmar. På baksidan en målning av konstnären Miriam Cahn från Venedigbiennalen som Hanna Björklund besökte.

Vi träffade kompositören Benjamin Staern och fick veta att musiken har färg, besök Benjamins hemsida.

iMAGO fanns också på Bokmässan i Göteborg och intervjuade årets LättLäst-vinnare Eli Åhman Owetz. Mer spännande artiklar hittar du i magasinet!

Ett par orangea hörlurar i fokus som hänger i luften. Under dem ligger iMAGO 5 och 6. Magasinen är ur fokus och suddiga.
Inläsning pågår.

Digitala iMAGO 8 håller på att läsas in och kommer i januari. Men tills dess kan du läsa, titta och lyssna på alla våra tidigare nummer.

www.magasinetimago.se