Tillbaka till alla blogginlägg

Det elfte numret av magasinet iMAGO

Det elfte numret av magasinet iMAGO har blivit utskickat till våra prenumeranter. Har du inte fått det inom kort så hör av dig till utskick@magasinetimago.se så hjälper vi dig!

På framsidan konstnären Toffe med ryggen mot oss som fokuserat målar på en stor tavla på en vägg. På baksidan musikern Joel som använder en iPad på ett bord framför sig.
Omslaget till iMAGO 11.

Omslaget till iMAGO 11 har konstnären Kristoffer “Toffe” Ekelund som arbetar med fullt fokus i ateljén på framsidan. Toffe arbetar med linjer och vinklar, ofta inspirerad av tv-spel. På baksidan är Joel Mansour från musikgruppen Elefantöra fullt fokuserad på sin iPad som han skapar musik med.

Den engelska dansgruppen CORALI använder bland annat konst för att skapa dans. Vi passade på att hälsa på dem i London. I Östersund finns Teater Barda och vi tog ett samtal med verksamhetsledare Camilla Edfalk för att lära känna dem.

iMAGO 11 är också ett ‘unikt’ nummer då vi samarbetar med tidningen Unik vars prenumeranter får ett nummer av iMAGO 11. Uniks redaktör Magnus Carlstedt gästar oss också med en artikel om föreställningen Den Svarta Trädgården.

Detta är också det sista numret inom ramen för vårt arvsfondsprojekt och vi tackar för Arvsfondens stöd de tre senaste åren. Vi arbetar vidare med nya förutsättningar under ledning av ansvarig utgivare Martin Nauclér som tar över efter Kerstin Björsson.

En bild från iMAGOs hemsida som visar omslaget till iMAGO 10 och en kort introduktion av innehållet.
Digitala iMAGO 10 på www.magasinetimago.se

På vår nya hemsida hittar du digitala iMAGO 10 och alla artiklar är nu fria för läsning. Du kan även läsa och lyssna artiklarna från våra tidigare nummer. Digitala iMAGO 11 blir det sista magasinet vi publicerar i nuvarande form, sedan blir det en bläddringsbar PDF-tidning från iMAGO 12.

God läsning!

www.magasinetimago.se