Tillbaka till alla blogginlägg

FOMS kretsträff

Vi var inbjudna till föreningen FOMS kretsträff. FOMS är en förening för personer som arbetar med kultur, idrott och fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning. De som arbetar med det här från Mellansverige till Norra Sverige hade nu en träff på FUB:s kursgård Tallkrogen

Helena och Hanna presentation av KoK
Helena och Hanna presentation av KoK

Helena berättade om föreningen KoK tillsammans med Hanna. Quinten och Magnus presenterade Konferensguiden och vi tittade på några av filmerna därifrån. Quinten ledde pausrörelser med oss. Hanna och Kerstin presenterade KulturBYRÅkraterna och den kommande kulturförmedlingen. 

Vi gör 4-hörnsfrågor
Vi gör 4-hörnsfrågor

Vi avslutade med en workshop. Magnus och Quinten ledde en 4-hörnsövning. Vi ställde en fråga och gav fyra alternativ till den. Deltagarna fick sedan ställa sig i hörnet som de tyckte stämde mest för dem. Vi gick igenom svaren gemensamt så alla hade chansen att säga något om sitt val. 

Quinten och Magnus leder 4-hörnsfrågor
Quinten och Magnus leder 4-hörnsfrågor

Vi avslutade med att prata om kritik där alla fick fundera och samtala kring om det var svårt att ge kritik. 

Vår sista fråga till deltagarna var vad de skulle vilja att vi gjorde under FOMS rikskonferens i 25-27 mars 2020. Vi fick bra tips som vi tar med oss i planeringen!