Tillbaka till alla blogginlägg

Nätverksträff i musik

Fredagen den 13:e september var vi ett gäng som samlades i ShareMusics lokaler i Malmö. Några av oss hade tidigare träffats på konferensen “Musik funkar” i Eslöv under våren 2019. Vi tänkte att det kunde vara intressant att träffas för att lära känna varandra mer till en början och kanske få en idé eller två.

Vi gjorde det enkelt med upplägget en upplevelse, gemensam lunch och ett fritt samtal. Stämningen runt borde var avslappnad och ämnen gick högt och lågt. Vi berättade vilka vi var och vad vi gjorde. Det fanns ett förberett frågebatteri, men det behövde aldrig användas.

Mötet med varandra under otvungna former gav många tankar som får utvecklas till nästa gång. Vi var rörande överens om att vi ville träffas fler gånger. Den första träffen gav oss en förståelse för vilka vi var och vad vi gjorde.

Förutom tankar om samarbeten oss emellan dök frågan om att göra en till “Musik funkar” konferens. Och ja, varför inte?

På träffen var vi representanter för Studieförbundet Vuxenskolan, ShareMusic, Filmcentrum Syd (dagens värd), Startist, FOMS och Eslövs kommun, ABF Mitt i stan och KoK.

Den här nätverksträffen genomfördes genom vårt arvsfondsprojekt KulturBYRÅkraterna i samarbete med ShareMusic och Filmcentrum Syd.