Tillbaka till alla blogginlägg

Nionde numret av magasin iMAGO

Nu är det nionde numret av magasinet iMAGO här och vi hoppas den har landat hos dig nu!

På baksidan en målning med namnet "The Skinned" av sångerskan Skynd. Halva hennes ansikte är hudflått. På framsidan står skådespelaren Niclas Lendemar uppklädd i kostym med händerna självsäkert i byxfickorna.
Omslaget till iMAGO 9.

På omslaget hittar du konst och prisvinnare. På framsidan finns prisvinnare Niclas Lendemar som är skådespelare på Moomsteatern. På baksidan en målning “The Skinned” av konstnären Lova Dahn som jobbar både med klassiskt måleri och digital konst.

Vi träffar filosofen och professorn Jonna Bornemark som intresserar sig för hur vi upplever saker med våra sinnen. Hon berättar också om ett forskningsprojekt och skrivkurs i autistiskt skrivande.

Vi besöker bibliotekarie Lynn Alpberg som vunnit Läsguldet för sitt arbete med kognitiv tillgänglighet och i skrivarkurser med Orda jobbar deltagarna med kreativt skrivande. Mer därtill hittar du i magasinet!

Bild från startsidan på hemsidan med ny design. Framsidan på nummer 3 och nummer 8 syns och en text som säger "Sveriges mest tillgängliga kulturmagasin".
Smygtitt på den nya designen.

I mitten av april kommer digitala iMAGO 9 på hemsidan och då kommer alla artiklar att släppas fria!

www.magasinetimago.se