Tillbaka till alla blogginlägg

Ny medarbetare

Hej alla!

Hanna Windarp heter jag och är ny medarbetare på KOK och jag jobbar på kansliet som ligger på söder i Stockholm.

Hanna Windarp

Det känns fantastiskt kul att få vara med och skapa kulturtillfällen och möjligheter för personer med funktionsnedsättningar.

På kansliet kommer vi att jobba med att till exempel sprida ordet om Kultur och Kvalitet och att marknadsföra KoK:s Kulturförmedling där vi hoppas att få in många medlemmar som är kulturutövare.

Vi kommer att resa runt och prata med dagliga verksamheter och föreningar om hur det går till. Vi jobbar i ett nätverk tillsammans med andra som kan bidra till att göra Kultur och kvalitet till en bra förening och en självklar del i kulturlivet.

Jag är även en konstnär och autist. För mig är konsten ett naturligt sätt att uttrycka mig på då det ofta är svårt att förmedla känslor eller veta hur man ska hantera dem. 

Konst är att vandra fritt i olika världar och att undersöka tankar och känslor. Där är allt tillåtet.

I mitt måleri använder jag ofta olika tekniker och lager bestående av olika material. Jag tycker att det är intressant och viktigt att experimentera och att testa nya material. De som befolkar bildvärlden är okända människor som får en ny plats och som jag berättar en historia kring, jag placerar även in mig i bilderna ibland.

Hör gärna av er till mig på info@kulturformedling.se om ni vill veta mer om Kulturförmedlingen eller om ni har andra frågor om Kultur och kvalitet.

Hälsningar från Hanna Windarp

Hitta oss på instagram:
@kulturochkvalitet
@hanna.windarp