Tillbaka till alla blogginlägg

Sjätte numret av magasin iMAGO

Nu är det sjätte numret av magasinet iMAGO här och på väg till våra prenumeranter.

Omslaget till iMAGO 6. Baksidan är ett foto på en av Camerons tavlor. Motivet är en två ballerina-fötter på tå mot en svart bakgrund. Fotot är taget ovanifrån för att visa att Cameron målat kanterna motivet ända ut till kanterna på duken.
Framsidan är en skådespelare från Mosaikteatern som viftar med en stor vit fana. Bakgrunden är i rosarött dramatiskt ljus.
Omslaget till iMAGO #6

I det här numret besöker vi Telefonfabrikens invigningen. En helt ny scen i Stockholm som satsat på tillgänglighet både framför och bakom scenen.

Och i Telefonfabrikens foajé hänger också utställningen “Are Ye Dancin’…Are Ye Askin?” av den skotska konstnären Cameron Morgan. 

Vi beger oss också till Handelshögskolan för ett samtal med Lars Strannegård, besöker arrangörerna bakom utställningen Resonans, Anders Wieslander uppmanar alla att delta i valet och mycket mer. Vi hade så många röster vi ville göra hörda att det hör numret blev 8 sidor längre än vanligt!

Hitta artiklar till iMAGO 5 på webben

Digitala iMAGO 5 finns publicerad på vår hemsida. Där kan du lyssna, titta och läsa alla artiklar från iMAGO 5. Inläsare från våra redaktioner till detta nummer är Charlie Halldén, Jennifer Danielsson, Mathilda Jansson, Sayam Chortip, Quinten Moody och vår nya Catarina Månsson!

Har du en favorit-röst bland våra inläsare?

www.magasinetimago.se