Tillbaka till alla blogginlägg

Det tioende numret av magasinet iMAGO

Det tionde numret av magasinet iMAGO har kommit från tryckeriet och vi jobbar med att skicka ut det till alla våra prenumeranter. Håll utkik i brevlådan så dyker magasinet snart upp hos dig 🙂

På baksidan två olika föreställningsfoton med dansare klädda i svart.
På framsidan en tuschad teckning i svart mot vit bakgrund som föreställer en vy från ovan en planet som består av höghus.
Omslaget till iMAGO 10.

På omslaget den här gången hittar du scenkonst och en annorlunda planet. På framsidan teckningen “Planeten Stad” av konstnär David Cheung. David har ett särskilt öga och intresse för detaljer i sitt måleri. På baksidan foton från “Hi-Hat Express” (ovan) av Peter Lloyd och “Min konvention” (nedan) Håkan Larsson. Föreställningarna är producerade av ShareMusic and Performing Arts.

Vi besöker ett Relaxed Performance på Göteborgs konserthus och får veta mer om den avslappnade konsertformen. Vi pratar med projekt Konstlyftet vid Malmö konsthall som de placerar ut konst i bostadsområden i samarbete med personer med funktionsvariation.

Det blir även fokus på Vipeholmsanstalten genom utställning, filmrecension och skådespelarintervjuer.

Trevlig läsning!

Bild från iMAGOs nya hemsida som visar iMAGO 9 med skådespelare Niclas Lendemar på framsidan.

På vår nya hemsida hittar du digitala iMAGO 9 och alla artiklar är nu fria för läsning. Du kan även läsa och lyssna artiklarna från våra tidigare nummer. Mycket nöje i sommar!

www.magasinetimago.se