Tillbaka till alla blogginlägg

Träff med Carousel och Oska Bright

Vi åkte till Brighton i England för att träffa Gus Garside och Sarah Watson som jobbat med projektet Creative Minds för organisationen Carousel. Projektet Creative Minds har varit vår förebild när vi jobbat med projekt Konferensguiden.

Vi berättade om vårt arbete med Konferensguiden och att e-boken nu finns uppe på vår hemsida för läsning. Vi berättade om vilka tankar vi har inför framtiden och funderade på om det kanske skulle vara möjligt att samarbeta i framtiden igen på tema “recensioner”.

Hanna Björklund och Sarah Watson
Hanna Björklund och Sarah Watson

Vi blev inbjudna på en nätverksträff som filmfestivalen Oska Bright anordnade, av Gus och Sarah. Under Oska Bright hade Sarah uppdrag som konferencier och deltog med ett filmbidrag som konstnär.

Inuti-konstnären Hugo Karlsson hade sitt bidrag “You and Eye” med i festivalen. Han vann pris för sitt bidrag i kategorin “Stand Out Artist film”. Under filmfestivalen hade de också panelsamtal på de olika ämnena som filmerna handlade om, ett samtal handlade till exempel om hur det var att vara queer.

Från vänster: Hugo Karlsson, Matthew Hellett, Kerstin Björsson och Hanna Björklund
Från vänster: Hugo Karlsson, Matthew Hellett, Kerstin Björsson och Hanna Björklund

Vi träffade “festivalgeneral” Matthew Hellett och Lizzie Banks för Oska Bright. Vi pratade om lika sätt som det skulle kunna vara möjligt att samarbeta. Vi hoppas vi kan hitta något bra sätt att göra det i framtiden!

//Kerstin Björsson och Hanna Björklund från Brighton